Més d’una trentena de persones s’han reunit divendres al vespre a la seu del PDeCAT a Manresa per fer una valoració del pacte amb ERC, que acorda, entre altres coses, que Valentí Junyent serà alcalde durant un any, i després deixarà pas a Marc Aloy dels republicans. Els simpatitzants i els associats de Junts per Manresa han valorat positivament l’entesa entre les dues formacions i el gest del partit de cedir l’alcaldia tres anys a ERC per tal de desencallar la negociació i arribar a un acord per un govern fort i estable que sigui beneficiós per al futur de la ciutat.

Els representants de Junts per Manresa en la negociació, Valentí Junyent, Joan Calmet i Toni Massegú, han explicat detingudament com s’havien dut a terme les negociacions amb ERC i els acords principals que havien reeixit, després de l’empat tècnic dels dos partits en les eleccions municipals del 26 de maig.

Les línies bàsiques de l’acord, que dóna un nou impuls al què ja es va signar per al període 2016- 2019, se centren en la necessitat de seguir fent realitat projectes, programes, actuacions i iniciatives que permetin potenciar Manresa com una ciutat verda i sostenible, dinàmica, acollidora, cívica i propera, i com una capital compromesa amb les llibertats, la justícia social i el futur del nou país.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *