• El pacte s’ha tancat al parc de la Seu

Junts per Manresa i ERC han tancat l’acord de govern per al mandat 2019-2023 aquest divendres 14 de juny a la tarda. La signatura de l’acord s’ha dut a terme al parc de la Seu i ha comptat amb la presència dels 16 regidors que formaran part del govern municipal.

Els resultats de les eleccions municipals del 26 de maig de 2019 han refermat el lideratge a la ciutat de les dues formacions polítiques que han governat en coalició des de febrer de 2016. Els 9.119 vots aconseguits per Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) i els 9.109 vots de Junts per Manresa (JxM), 18.228 en total, representen més del 56% del suport dels manresans, i els 16 regidors i regidores aconseguits entre totes dues formacions suposen el 64% dels 25 que formen la corporació municipal. Tot plegat constitueix un aval més que notable a la feina feta en el mandat anterior.

Per aquesta raó, i amb la finalitat de donar a la ciutat un govern estable i efectiu, que treballi en favor dels manresans i les manresanes, que sigui capaç de culminar els projectes compartits des del govern de la ciutat, d’afrontar nous reptes i de tirar endavant les propostes programàtiques amb què les dues forces polítiques es presentaven a les eleccions, hem decidit subscriure aquest acord de govern per al mandat 2019-2023.

Les línies bàsiques de l’acord, que dona un nou impuls al que ja vam signar per al període 2016- 2019, se centren en la necessitat de seguir fent realitat projectes, programes, actuacions i iniciatives que permetin potenciar Manresa com una ciutat verda i sostenible, dinàmica, acollidora, cívica i propera, i com una capital compromesa amb les llibertats, la justícia social i el futur del nou país.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *