Comunicat d’ERC i de Junts per Manresa després de la primera trobada per a la formació d’un nou govern municipal

Aquest dilluns 3 de juny, durant dues hores i mitja, delegacions d’Esquerra Republicana de Catalunya i de Junts per Manresa s’han reunit per explorar la formació d’un govern fort per a la ciutat.

Han compartit la diagnosi dels resultats electorals, considerant que la ciutadania valora positivament la tasca que han fet des del govern, format per les dues forces els últims tres anys i mig.

A la reunió s’ha posat de manifest, fins i tot, que seria difícil d’entendre que no s’arribés a un acord per a la formació d’un govern conjunt per al proper mandat. Un govern que parteix d’un pòsit important, pel balanç satisfactori de la feina feta, però alhora un govern que ha de significar un projecte renovat, ja que una bona part dels regidors i regidores s’estrenen en el càrrec.

Les dues formacions també han posat en valor els actius que hi ha en tots dos equips i que aquest és un capital que cal aprofitar per donar un nou impuls a la ciutat.

A la trobada també s’han repassat els principals punts programàtics d’ambdues candidatures, i s’ha evidenciat una bona part de coincidències i la voluntat d’acostar posicions en les divergències.

Finalment, els participants han acordat convocar-se a una nova reunió encaminada a seguir treballant per aconseguir un acord per tenir un Govern fort i estable a la ciutat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *