• Junts per Manresa omple el Casal d’avis del barri de la Mion

Junts per Manresa, candidatura que lidera l’alcalde, Valentí Junyent, va omplir el divendres a la tarda el Casal d’avis del barri de la Mion en el darrer acte de la campanya. Junyent va aprofitar per reivindicar que s’havien complert les promeses que havia fet, com la urbanització del camí de la Gravera, i el procés d’instal·lació de la gespa artificial al camp de la Pirinaica, que finalitzarà en els següents mesos.

Junyent es va mostrar «conscient» de què als barris hi ha «força coses a millorar», però està «convençut» que Manresa està «millor ara que quan vam entrar al govern. I ho estarà millor en un futur immediat».

Per altra banda, el regidor de barris, Joan Calmet, va remarcar la importància de seguir «treballant de valent» per millorar els 22 barris de Manresa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *