Sóc professor, pare, i ciutadà i em preocupa l’ensenyament i l’educació dels nostres fills. Estic content perquè Manresa ha esdevingut els darrers anys una ciutat on tothom pot desenvolupar el seu projecte vital. També en l’àmbit educatiu.

Des de ben petit, una persona pot començar el seu projecte educatiu a la llar d’infants fent el primer cicle d’educació infantil, continuar a l’escola on l’espera el segon cicle d’educació infantil i primària i així fins a completar tota l’etapa de l’educació obligatòria.

Un cop passada aquesta fase, en cas d’èxit, arriba l’hora d’estudiar un cicle formatiu de grau mitjà o batxillerat per finalment poder fer estudis de formació professionals de graus superior o universitaris i, en cas de fracàs hi ha tot un seguit de programes per tornar a incorporar els joves en el sistema educatiu o ocupacional i revertir aquesta situació.

I tot això en consonància i relació amb les empreses del nostre voltant o de la nostra zona d’influència, sense oblidar ni menysprear tampoc la quantitat de recerca i programes de doctorat que es fan a la nostra ciutat.

A més a més, la ciutat ofereix, també, una oferta de molta qualitat d’ensenyaments d’art, música, d’idiomes, d’adults, escola agrària

A Manresa tenim una escola per a tothom i un projecte educatiu de vida per a cadascú de nosaltres de qualitat, personalitzat i en relació amb el nostre entorn.

Per a nosaltres, l’educació i l’ensenyament són capital.

M’agrada que això passi a la meva ciutat.

Antoni Massegú i Calveras, número 5 de l’equipàs de Junts per Manresa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *