• L’expresident Artur Mas va demanar el vot per Valentí Junyent per evitar que hi hagi «invents com en altres èpoques» de la ciutat

Més de 400 persones van omplir dimecres a la tarda la Plana de l’Om de Manresa en l’acte central de campanya de Junts per Manresa. La candidatura que lidera l’alcalde de la ciutat, Valentí Junyent, es va conjurar per guanyar les eleccions per tercera vegada consecutiva. Junyent es va mostrar «convençut» que Junts per Manresa és «la millor opció» que es presenta a les eleccions municipals, perquè la formació té «un gran equip, un programa molt complet, i estem molt orgullosos de la feina que hem fet en aquests anys».

El president del PDeCAT, David Bonvehí, va encetar el torn de les intervencions valorant el paper transcendental que ha tingut la ciutat en l’àmbit de Catalunya des que Junyent és alcalde. «El Valentí i Manresa han estat l’autèntica ànima d’aquest país en tots aquests anys. I això ha sigut així gràcies a la seva valentia i al seu lideratge».

A continuació, va parlar el regidor Joan Calmet, número 3 de la llista de Junts per Manresa. Calmet va destacar el lideratge de Junyent i va utilitzar la metàfora d’un cotxe sense benzina, per explicar la gravíssima situació econòmica que es van trobar quan van entrar a l’Ajuntament. «Seria just que el cotxe el conduís qui l’ha reparat i qui ha omplert el dipòsit». Calmet també va avisar de la força de Junts per Manresa en les eleccions de diumenge. «Nosaltres no hem vingut a passar l’estona. Estem aquí per guanyar. I guanyarem les eleccions per tercera vegada!».

L’expresident Artur Mas va lloar la figura de Junyent i la feina que ha realitzat al capdavant de Manresa. «Hi ha alcaldes passotes i corcons. Els que valen la pena són els corcons. Són aquells que no abaixen mai la guàrdia. Són els que truquen cada dia per resoldre els problemes. I el Valentí Junyent és d’aquests».

Mas va demanar als manresans i manresanes que no dubtessin a votar a Valentí Junyent per evitar «invents com en altres èpoques» a la ciutat, fent referència als governs del tripartit. L’expresident també va dir que, quan veu als rivals de Junyent, «veig a candidats. Quan veig al Valentí, veig a l’alcalde de Manresa».

Per altra banda, Núria Masgrau, número 2 de l’equip de Junts per Manresa, es va mostrar «orgullosa» de formar part de l’equip de l’alcalde i de compartir projecte amb la resta de components de la llista.

L’acte també va comptar amb la intervenció de l’expresidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, del president Carles Puigdemont a través d’un vídeo i de la música en directe a càrrec del cantant manresà Salva Racero i de la pianista Laura Andrés.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *